maanantai 7. tammikuuta 2013

Joululoma Kullan kanssa

Joulu Kullan luona Saksassa meni niin kamalan äkkiä! Voikun olis ollu muutama päivä pidempään niin olis kerenny nähdä vielä enemmän kun joulupyhien takia moni paikka oli kiinni. Tässä sitten muutama kuva reissusta :)



Kaupat oli auki ainoastaan aattona joten hermot oli koetuksella rajallisen ajan takia. Lacosten liikkeeseen oli tietysti päästävä vaikka se olikin vähän pidemmän matkan päässä muista liikkeistä. No onneks se ei sitten ollut turha reissu vaan Kulta osti itselleen sieltä kellon. Aurinko paisto melkein joka päivä ja lämmintä oli joku 16astetta. Välillä tarkeni päivällä ilman takkiakin. 





Ei ihme, että jenkit on nii lihavia, kyllä se KFC on vaan niin hyvä paikka! Siellä piti käydä parikin kertaa :D Voi kun se tulis suomeenkin... 



Viimesenä päivänä huomattiin, että keskusta vaan jatkui ja jatkui ja löydettiin muutama kauppakeskus missä ei keretty käymään. Tyydyttiin vaan kiertelemään näytteikkunoita, mitkä olikin somistettu jouluksi tosi hienoiksi!


Kullan kanssa käytiin ainoolla yhteisellä aamupalalla McCafessa ja noi leivokset oli mielettömän hyviä! <3




Suomeen tultua takasin oltiin pari päivää Helsingissä alennus myynneissä vaikka mitää raaskittu oikein ostaakkaan. Sitten mentiin viikoksi savoon. Juostiin sukulaiselta toiselle hiukset parturoiden ja kuulumiset vaihdellen. Käytiin myös laskettelemassa! Minäkii elämäni ekaa kertaa pääsin rinteeseen, siis harjotettelu rinteeseen, mutta kuitenkin :D Laskin Kullan pienemmällä laudalla, kengät vaan vuokrasin. Muistona toinen kylki muutamalla mustelmalla... Eilen sitten tultiin takasin Helsinkiin ja tänä aamuna Kullan lento lähtikin jo takasin :( Kyllä meni joululoma aivan liian äkkiä!! Uutta lomaa odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti