torstai 31. tammikuuta 2013

Teatteria ja tuotteita :)

Tänään olin taas Teakilla harjottelemassa maskeja, tällä kertaa Tie Damasgoon näytelmään. Luokka kaveri pääsi pää maskeeraajaksi ja suunnitteli meikit ja hiukset ja me muutaman tytön kanssa sitten ollaan kavereina toteuttamassa niitä. Tänään olin siis ekaa kertaa näkemässä näyttelijät ja katsottiin läpimeno. Maskit ja tukat saatiin tehtyä, mutta pieniä muutoksia niihin vielä tulee :)

Jee tänään sain Goldwellin paketin siitä näytös assaroinnista! Kerkesin jo marmattaa miten muut tytöt oli saanu tuotteensa jo muutama päivä sitten, mut onneks mäkin sit sain ja vielä muutaman tuotteen enempi ku muut :D Paketti näytti kyllä mitättömän kokoselta, mutta rahallisesti siinä oli yli 130€ edestä. Yks tuote tulee vielä jälkitoimituksessa..


Arvasinkin jo, että sieltä tulee shamppoota ja hoitoainetta väri hiuksille. Hyvä juttu kerta tää punanen ei taho kovin kauaa kutreissani kestää. Huomasin myös, että hoito tuotteiden ulkoasu on muuttunut.


Toivoinkin jo, että saisin lisää twist aroundia :) Se on yks Goldwellin lemppari tuotteistani!


Hiuslakkaa menee aina ja toi onkin ihan ok lakka. Tota suihkutettavaa muotovaahtoa tuskin käytän kerta edellinenkin pyörii tuolla kaapeissa, mutta sen voin sitten jakaa eteenpäin kuka sitä tarvitsee.


Satin guard onkin näistä ainoo tuote mitä en ole koskaan käyttäny. Se on kosteussuoja suihke, ihan kätevä jos oikeasti toimii :)


Ja Kulta saakin sitten tuon super egon. Saksan reissulla huomasin, että Swartzkopfin mess up oli kerenny kuivahtaa.



Eilen illalla päätin sitten lakkailla kynsiäni. Kaivelin mustan lakan ja heti ekan kynnen jälkeen huomasin, että lakka oli jo tosi kökköä. Parempi musta lakka on sitten muistaakseni mun rakennekynsi pakissa joka on porukoilla... No sain joten kuten lakkailtua kynnet mustiksi jonka jälkeen koristelin käret ihanalla glitter lakalla jonka serkku toi espanjan tuliaiseks. Glitter lakalla häivyttely ei ollutkaan yhtä helppoa kuin geeli kynsiä tehdessä, joten lopputuloksesta tuli aikamoinen räpellys! Kynnet kuivui vielä super hitaasti joten pintaan on yöllä painautunu kivasti peiton jälkiä, mutta eipä tuo menoa haittaa :D



Sitten vielä muutama kuva meikkilöistä :D Näissä kahdessa harjottelin vuodenaika meikkiä ja tän aiheena oli syksy. Pitää vielä viikonlopun aikana tehdä parempi ja vielä hienompi!



Nämä kaks on eiliseltä kun olin mallina ja tässäkin on syksy meikki kyseessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti